GEZICHTSBEHANDELING:

Bij salon Mooi & Zo kunt u genieten van verschillende heerlijke gezichtsbehandelingen. Voor het ultieme wellnessgevoel combineert u een gezichtsbehandeling met een van de massages!
De gezichtsbehandelingen worden volledig afgestemd op uw wensen en op de kenmerken van uw huidtype.

De gezichtsbehandelingen van salon Mooi & Zo zijn geschikt voor zowel dames als heren.

PEDICURE:

Voeten dragen jou je hele leven, toch worden ze vaak vergeten.
Pas als ze pijnlijk worden door overtollig eelt, likdoorns, ingroeiende nagels of likdoorns krijgen ze de aandacht.
Geef ze die aandacht eerder en zorg voor een goede, regelmatige voetverzorging.

Mooi & Zo kan u hierbij helpen en uw voeten de juiste aandacht geven.

Tijdens de pedicurebehandeling worden allereerst uw huid en de nagels van uw voeten beoordeeld. In overleg met u wordt de geadviseerde behandeling besproken. Persoonlijke aandacht staat bij mij hoog in het vaandel en ik neem dus graag de tijd voor u, zodat ik aan uw persoonlijke wensen kan voldoen.

Ook wanneer u geen problemen aan uw voeten hebt, bent u van harte welkom bijvoorbeeld voor een cosmetische voetverzorging of French pedicure.

MANICURE:

Je handen zijn na je gezicht het meest zichtbare deel van je lichaam en staan ieder dag bloot aan invloeden van buitenaf. Bovendien tonen je handen je ware leeftijd. Zorg dus voor mooi verzorgde handen voor een perfecte uitstraling.

Een manicure is de verzorging van de natuurlijke nagels en handen, waarbij uw nagels mooi in model gevijld worden en de nagelriemen worden verzorgd. Daarna gaan de nagels in een badje met lauw water en een heerlijke olie. Als finishing touch krijgt u een handcrème en de nagelriemen worden nog extra verzorgd met nagelriemolie.

Uw handen voelen weer zijdezacht aan.

HARSEN:

Harsen is een tijdelijke ontharingsmethode, die het haar met wortel en al verwijderd.

Scheren en het gebruik van ontharingscrèmes laten de wortels intact, zodat het haar met stoppels terugkomt. Bij harsen blijft uw haar gemiddeld twee tot vier weken weg. Het komt zachter en steeds minder terug. Bovendien verdwijnen de dode huidcellen, waardoor uw huid heerlijk zacht en glad aanvoelt.

MASSAGES:

Niet alleen een gelaatsbehandeling geeft een weldaad van ontspanning. Ook een lichaamsbehandeling  staat garant voor een heerlijk ontspannen gevoel.

De massage stimuleert de doorbloeding van de weefsels, voert afvalstoffen af en verbetert de stofwisseling van de spieren. Door de ontspanning van het lichaam kunnen ook allerlei gevolgen van stress ( bijv. chronische vermoeidheid, stijve rug en nek, spanningshoofdpijn, slaapproblemen) worden verzacht. Een ontspanningsmassage kan, zowel geestelijk als lichamelijk heel goed  preventief werken voor het behoud van een goede gezondheid.

Ook zul je merken dat je met een ontspannen lichaam geestelijk makkelijker tot rust komt, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

ZWANGERSCHAPSMASSAGE:

De zwangerschap is voor de aanstaande moeder een mooie tijd waarin er veel veranderd in het lichaam. Het lichaam verandert, fysiek en hormonaal. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je last krijgt van vermoeidheid, slapeloze nachten, onrustige benen, vasthouden van vocht, nek-, rug-, of bekkenklachten. De hormonen kunnen er dan nog eens voor zorgen dat je op emotioneel gebied behoorlijk van slag kunt zijn.

Zwangerschapsmassage kan bij deze veranderingen en ongemakken een goede ondersteuning bieden. Het kan de klachten helpen verminderen. Tevens is het ontspanning voor de moeder en haar kindje. De massage wordt volledig afgestemd op de wensen en eventuele klachten van de aanstaande moeder.

BABY MASSAGE:

Je baby een massage geven is een fijne manier om contact te hebben met je kindje en hierdoor volledig te laten ontspannen en geborgenheid te bieden. Het versterkt de band tussen jou en je baby.

De massage helpt bij de ontwikkeling van de spieren, tastzin en de spijsvertering wordt beter.

Het  is voor iedere baby geschikt, maar kan vooral bij kindjes die veel huilen, zich overstrekken of last hebben van darmkrampjes een positieve uitwerking hebben. De baby wordt rustiger en zal beter slapen.

De massage is bestemd voor baby’s in de leeftijd vanaf ongeveer 6 weken.

Echt een cadeautje voor jezelf en je kindje.

KINDER BEAUTY FEESTJE

Wil je een bijzonder kinderfeestje voor je dochter organiseren, maar heb je geen ruimte thuis?

Tijdens dit Beauty feestje bezoek je samen met al je vriendinnen een echte beautysalon. Wij nemen je graag alles uit handen. Alle kinderen worden helemaal Mooi gemaakt.